elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Què és el certificat d’eficiència energètica?

Es tracta d’un informe que proporciona detalls sobre les propietats energètiques d’habitatges i locals, assignant-los una classificació mitjançant una etiqueta que reflecteix la seva eficiència energètica i emissions de CO2. En l’avaluació del consum d’energia, es consideren aspectes com el sistema de calefacció, refrigeració, aigua calenta i il·luminació. A més, es té en compte la qualitat dels materials en elements com l’envà, la fusteria, el tipus de finestres i l’aïllament.

Necessites un certificat d’eficiència energètica?

Contacta ara

etiqueta energetica
certificado energetico

Diferència entre certificat i etiqueta energètica

El certificat energètic és produeix després de realitzar una auditoria detallada de l’edifici, duta a terme per un tècnic competent, i proporciona recomanacions específiques per millorar l’eficiència energètica. És un document més extens i tècnic destinat a propietaris i professionals del sector immobiliari que desitgen comprendre a fons els detalls relacionats amb el consum energètic d’una propietat i les àrees específiques que podrien millorar-se. A més, el certificat energètic és obligatori en molts llocs com a part dels requisits legals al vendre o llogar una propietat, contribuint així a la consciència sobre la importància de l’eficiència energètica en el sector de la construcció.
L’etiqueta energètica, d’altra banda, serveix com una eina de comunicació accessible per als consumidors finals. El seu format simplificat, que va des de la A fins a la G, permet als possibles compradors o llogaters avaluar ràpidament l’eficiència energètica d’una propietat sense necessitat d’aprofundir en els detalls tècnics del certificat. Aquesta visualització simplificada fomenta la presa de decisions informades i anima la demanda de propietats més eficients des del punt de vista energètic, la qual cosa, al seu torn, impulsa pràctiques més sostenibles en el mercat immobiliari.

Preguntes freqüents sobre certificats d’eficiència energètica

Quina és la diferència entre certificat i etiqueta energètica?

El certificat energètic és un informe detallat sobre el consum energètic d’un immoble. L’etiqueta energètica, d’altra banda, és una qualificació visual basada en aquest informe, representada en una escala de la A a la G, que ha de sortir als anuncis de venda i lloguer.

Per què necessito el certificat d’eficiència energètica al vendre o llogar la meva vivenda?

La normativa exigeix que les vivendes en venda o lloguer comptin amb un certificat energètic. Aquesta etiqueta, amb codi de color i lletra de la A a la G, classifica el consum energètic. És obligatori en anuncis i en establir fiançaments.

Què inclou el servei de certificat energètic de VallcorbaEnginyers?

VallcorbaEnginyers realitza el certificat energètic amb tramitació inclosa a l’ICAEN. Aquest distintiu objectiu detalla les característiques d’eficiència energètica del teu immoble. El servei, realitzat per Enginyers Industrials col·legiats, garanteix l’obtenció del certificat en un màxim de tres dies.
Si esteu interessats i necessiteu ajuda, podeu enviar-nos un correu a info@vallcorbaenginyers.com

 

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca