xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 76 33 93

A Vallcorba Enginyers, sabem la importància de comptar amb un projecte sòlid i ben planificat per a l’èxit de les teves instal·lacions de plaques solars. Com a equip d’enginyers especialitzats en energia solar, oferim serveis de redacció de projectes a instal·ladors de plaques solars, empreses i administracions que busquin dur a terme projectes d’autoconsum solar de qualsevol mida.

El nostre objectiu és proporcionar les eines necessàries perquè puguis implementar sistemes fotovoltaics eficients i sostenibles. Els nostres serveis principals són els següents:

Necessites un servei d’enginyeria per a instal·lacions fotovoltaiques?

Contacta ara

hombre instalacion placas solares

trabajador instalando placas solares

Redacció de Projectes d’Enginyeria

La nostra experiència en el disseny i planificació d’instal·lacions fotovoltaiques ens permet oferir-te una solució a mida per als teus projectes d’autoconsum solar:

Visites a l’emplaçament

Analitzem in situ les condicions de la teva ubicació per desenvolupar un projecte adaptat a les teves necessitats específiques.

Dimensionament de la instal·lació

Realitzem una anàlisi minuciosa per determinar la grandària òptima de la instal·lació i la seva viabilitat tècnic-econòmica.

Redacció del projecte tècnic

Complint amb les normatives vigents, elaborem un projecte tècnic detallat que servirà com a guia per a la implementació.

Certificació de la solidesa de la coberta

Garantim la seguretat i l’adequació de la coberta per suportar la instal·lació de plaques solars.

Pla de seguretat i salut

Prioritzem la seguretat en totes les etapes del projecte i redactem un pla que asseguri la protecció dels treballadors i de l’entorn.

Elaboració de plànols

Generem plànols precisos perquè puguis visualitzar la distribució de la instal·lació.

Pressupost detallat

T’oferim un pressupost transparent i competitiu per dur a terme l’obra.

Direcció d’Obres d’Energia Solar

Si busques un acompanyament professional durant l’execució del teu projecte, la nostra direcció facultativa et donarà tota l’assistència tècnica i supervisió contínua que necessitaràs al llarg del procés d’instal·lació de plaques solars:

 1. Actes de replanteig: Documentem cada etapa per assegurar l’execució correcta del projecte.
 2. Visites d’obra periòdiques: Supervisem l’avanç del projecte i ens assegurem que es compleixin els estàndards de qualitat.
 3. Coordinació de seguretat i salut: Implementem mesures per garantir un ambient de treball segur i complir amb la normativa.
 4. Redacció del projecte As-built: Reflectim les modificacions realitzades durant la construcció per comptar amb una documentació precisa.
 5. Certificat final d’obra: Emetem un certificat que valida la culminació exitosa del projecte.

Legalització de Projectes d’Autoconsum

La legalització és un pas fonamental per a la posada en marxa de qualsevol instal·lació fotovoltaica. Ens encarreguem de tot el procés perquè tu puguis centrar-te en el teu projecte:

 1. Tramitació de punts de connexió: Ens assegurem que la teva instal·lació estigui connectada a la xarxa elèctrica de manera eficient.
 2. Autorització administrativa prèvia: Gestionem tots els permisos necessaris per a la implementació del projecte.
 3. Contracte tècnic d’accés: Facilitem els tràmits per a la connexió i operació del teu sistema fotovoltaic.
 4. Gestió d’inspecció d’OCAs: Coordindem les inspeccions necessàries per complir amb els requisits legals.
 5. Inscripcions en registres: Ens encarreguem de la inscripció al Registre d’Instal·lacions Elèctriques i de Seguretat Industrial (RITSIC) i a altres registres pertinents, com el Registre d’Autoconsum de Catalunya (RAC) i el Registre de Productors en Règim Especial (RIPRE).
 6. Assessorament sobre compensació o venda d’excedents: T’ajudem a treure el màxim profit de la teva generació d’energia solar.

Pliegos de Condiciones para Licitaciones

Participar en licitacions pot ser una excel·lent oportunitat per impulsar el teu negoci. T’oferim el nostre coneixement perquè puguis destacar en aquest procés:

 1. Redacció de plecs administratius: Preparem documents clars i complets per a la licitació.
 2. Criteris de ponderació d’ofertes: Definim els criteris per avaluar i seleccionar la millor proposta.
 3. Pliegos de condicions tècniques: Desenvolupem especificacions tècniques detallades per assegurar la qualitat del projecte.
 4. Valoració tècnica i econòmica: Participem en l’avaluació de les ofertes per assegurar una decisió fonamentada.

A Vallcorba Enginyers estem compromesos amb l’excel·lència i l’eficiència en cada projecte fotovoltaic que emprem. El nostre equip d’enginyers multidisciplinar està llest per acompanyar-te en totes les fases del desenvolupament del projecte d’instal·lació fotovoltaica.

Preguntes freqüents sobre enginyeria d’instal·lació fotovoltaica

Què és l’enginyeria d’instal·lació fotovoltaica?

L’enginyeria d’instal·lació fotovoltaica és un camp de l’enginyeria que es centra en el disseny, planificació, implementació i manteniment de sistemes d’energia solar fotovoltaica. Aquests sistemes aprofiten la llum del sol per generar electricitat mitjançant l’efecte fotovoltaic, en què certs materials generen una corrent elèctrica quan estan exposats a la llum solar.
A Vallcorba Enginyers som especialistes en aquest tipus d’enginyeria i treballem mà a mà amb instal·ladors de plaques solars.

Com pot ajudar Vallcorba Enginyers a un instal·lador de plaques solars?

Vallcorba Enginyers ajuda als instal·ladors de plaques solars amb la redacció de projectes, direcció d’obres, legalització i assessorament en licitacions, optimitzant l’execució i l’èxit dels projectes fotovoltaics.

 

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca