xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Què és l’enginyeria per a franquícies?

L’enginyeria per a franquícies és un conjunt de serveis d’enginyeria especialitzats en l’àmbit de les franquícies i el retail. Aquests serveis estan orientats a proporcionar solucions integrals que generin valor per als clients que desitgen establir o expandir una franquícia.
Entre els serveis que oferim d’enginyeria per a franquícies disposem:

  • Disseny i legalització d’instal·lacions.
  • Projectes de canvi d’imatge i disseny interior.
  • Informes de viabilitat tècnica.
  • Llicències i direcció d’obra.
  • Coordinació de seguretat i salut.
  • Gestió i contractació d’industrials.
  • Gestió de tràmits i obtenció de permisos amb centres comercials.
  • Gestió de tràmits i obtenció de permisos amb organismes oficials.

Aquests serveis es presten amb l’objectiu de assegurar una implementació correcta de la franquícia, tant en termes legals, com en costos i terminis, proporcionant un enfocament integral i una única interlocució tècnica per a totes les parts involucrades, incloent franquiciats, organismes oficials i subcontractistes.

Necessites un servei d’enginyeria per a franquícies?

Contacta ara

ingenieria para franquicias

servicios de ingenieria para franquicias

Per què triar Vallcorba Enginyers com a interlocutor tècnic?

A Vallcorba Enginyers destaquem per ser interlocutors tècnics fiables en oferir la nostra experiència en el sector de les franquícies, assistència tècnica integral, control de costos i temps d’implementació. El nostre enfocament és simplificat i eficient amb l’objectiu d’assegurar la implementació amb èxit de projectes de franquícies.

Preguntes freqüents sobre enginyeria per a franquícies

Quins tipus de projectes i serveis d’enginyeria per a franquícies cobrim?

A Vallcorba Enginyers cobrim una àmplia varietat de projectes i serveis d’enginyeria per a franquícies. Aquests inclouen el disseny i renovació de la imatge de la franquícia, projectes de disseny interior, disseny i legalització d’instal·lacions, informes de viabilitat tècnica, llicència i direcció d’obra, coordinació de seguretat i salut, gestió i contractació d’industrials, així com la gestió de tràmits i obtenció de permisos. Estem enfocats en assegurar una implementació correcta dels projectes, complint amb les normatives vigents i optimitzant l’experiència del client.

Quina és l’experiència de Vallcorba Enginyers en l’enginyeria per a franquícies?

Tenim àmplia experiència en assessorar franquícies en la seva expansió, el nostre equip coneix totes les normatives d’obertura de negocis, disseny d’instal·lacions i té un departament d’arquitectura que genera els asbuilt del local mare i exporta el mateix disseny a altres ubicacions.
Tots des d’un mateix despatx, es poden integrar els serveis tècnics i de disseny necessaris per replicar un mateix negoci a altres ubicacions, aconseguir les llicències oportunes i legalitzar correctament totes les instal·lacions.

 

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca