elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia

La transició cap a sistemes més sostenibles i eficients en climatització, com ara l’aerotèrmia, està en constant creixement. Per assegurar la legalitat i complir amb les normatives vigents en la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia, és essencial entendre i seguir els procediments establerts. A Vallcorba Enginyers, som experts i podem facilitar la legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia de manera segura i conforme a la legislació actual.

Assegurant el compliment de normatives i projectes tèrmics

La normativa vigent per a la legalització d’instal·lacions tèrmiques, com ara l’aerotèrmia, requereix atenció especial. En aquest context, Vallcorba Enginyers es compromet a garantir el compliment de les normatives i projectes tèrmics, oferint un servei integral que abasta des de la tramitació de nous subministraments fins a l’expansió necessària per a la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia.

Amb l’entrada en vigor de les regulacions específiques, és essencial entendre les directrius detallades per a l’elaboració de projectes. En el cas d’instal·lacions amb potència tèrmica superior a 5 kW, Vallcorba Enginyers facilita l’elaboració de memòries tècniques, certificats d’instal·lació i altres documents necessaris per a la legalització.

Servei d’assessorament integral

A Vallcorba Enginyers, oferim un servei integral d’assessorament, mantenint-nos al dia amb les últimes normatives per garantir l’èxit d’instal·ladors i usuaris finals en la implementació de sistemes d’aerotèrmia. Destaquem pel nostre compromís amb la legalització, proporcionant assessorament en cada pas del procés, des de la planificació fins a l’obtenció dels certificats necessaris.

Necessites legalitzar una instal·lació d’aerotèrmia?

Contacta ara

instalando extractor

 

Legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia en edificacions

La legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia en edificacions implica complir amb tràmits específics per demostrar que la instal·lació compleix amb els requisits establerts en la normativa vigent. La presentació de la documentació necessària ha de realitzar-se a les dependències de la Direcció General d’Indústria i Energia del govern de la comunitat autònoma corresponent.

Per a la legalització, és essencial comptar amb una empresa registrada i autoritzada per a la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia. Nosaltres, com a professionals, ens encarreguem de signar els projectes d’instal·lació i les memòries tècniques, assegurant el compliment de totes les normatives.

Preguntes freqüents sobre la legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia

Per què triar Vallcorba Enginyers per a la instal·lació de sistemes d’aerotèrmia?

Estem actualitzats amb la normativa vigent i oferim serveis a instal·ladors i usuaris finals per assolir els seus objectius de manera segura i eficient en la implementació de sistemes d’aerotèrmia.

En quins casos es requereix un projecte per a la legalització d’instal·lacions tèrmiques?

Les instal·lacions amb potència tèrmica major a 70 kW requereixen un projecte elaborat i signat per un tècnic competent, com un Enginyer Industrial. Vallcorba Enginyers s’encarrega de l’elaboració i presentació de projectes per garantir la legalització d’instal·lacions d’aerotèrmia.

Quina documentació és necessària per legalitzar instal·lacions amb potència tèrmica entre 5 i 70 kW?

Per a instal·lacions en aquest rang de potència, es requereix una memòria tècnica signada pel responsable tècnic de l’empresa instal·ladora, certificat final d’obra i altres documents segons les condicions específiques de la instal·lació. Vallcorba Enginyers facilita la preparació de tota la documentació necessària.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca