elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx especialitzat en obertures d’empreses que proveeix serveis a L’Ametlla Del Vallès.

El nostre propòsit és proporcionar coneixements i trajectòria perquè tots els clients pugui obrir la seva activitat amb totes les garanties, sabent que les coses s’han fet correctament i que es compleix tota la normativa.

Facilitem ajuda als clients a obtenir el permís d’activitat, la llicència d’obres, la legalització d’emplaçament necessària, la direcció d’obres i també l’interiorisme. Ens encarreguem de tramitar tota la documentació al consistori de L’Ametlla Del Vallès i contactem amb el tècnic municipal expert per manifestar el projecte i establir els punts decisius i perillosos.

Sempre aconsellem que abans d’arrendar el local i firmar el contracte amb l’amo, contacteu amb els professionals de Vallcorba Enginyers per completar un informe de l’estat de l’establiment i així poder saber l’abast de les obres. Hi ha locals que de primeres l’empresari no sap fixar la inversió.

El nostre objectiu és proporcionar una prestació integral a l’usuari perquè es pugui focalitzar en allò que realment domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Ametlla del Vallès

Les activitats es poden dividir segons el la seva repercussió ambiental a l’àrea :

Prèviament al començament de la reforma, sempre demanem a l’Ajuntament de L’Ametlla Del Vallès un informe detallat de comptabilitat urbanística per ratificar que l’activitat que l’usuari vol dur a terme segueixi les normes urbanístiques i no puguin sorgir inconvenients futurs.

El nostre despatx podem ajudar-vos amb les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per tal d’obrir un negoci, no necessitarem únicament un projecte d’activitat, sinó que potser necessitarem un projecte de reformes i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a L’Ametlla Del Vallès

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Legalment farà falta un projecte d’obres quan hi ha alteracions de distribució, diguem, quan es fan noves parets, (siguin de ceràmica o pladur) i també quan construïm rampes o suprimim graons. Més informació.

Quan ens caldrà un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no es requereix un projecte d’obres majors, ja que aquest fa falta quan es produeix modificacions estructurals.

En quina situació necessitem un projecte elèctric?

Per determinar si és necessari projecte d’electricitat firmat per un professional s’ha de prestar atenció a la taula ITC-BT-04 de l’Estatut elèctric de baixa tensió.

En moltes ocasions, les activitats son locals de concurrència pública si es sobrepassen els 49 individus i, com a conseqüència, es requereix fer projecte.

En altres situacions també es d’obligat compliment en industries si es sobrepassen els 20kW o en tallers mecànics, ja que s’entenen com espais amb risc d’explosió.

També cal projecte per zones d’estacionament que disposen de ventilació mecània o bé zones d’estacionament que compten amb ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Poden sol·licitar-nos més documentació?

Es poden requerir més projectes de l’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé es realitzi una instal·lació de gas superior als 70kW de potència.

Quan és necessari informe previ de bombers?

Fa falta un informe precedent de bombers i una posterior acta de control favorable per part d’una societat de control sempre que l’activitat es classifiqui en l’Annex II de la Llei 3/2010 on es regularitza la llei de prevenció i seguretat en matèria d’incendis en botigues, construccions, activitats i inmobles.

Es duen a terme inspeccions d’Entitats d’Inspecció?

A gran nombre dels municipis el mateix ajuntament, quan rep els documents, decideix depenent del seu criteri si es durà a terme una inspecció de rutina al local, o bé considera correcte la documentació rebuda. Com més escrits es puguin enviar i més creïbles puguni ser, menys raons es donaran a l’Ajuntament per efectuar l’inspecció. Les Entitats de Control es precisen principalment a la ciutat comtal i a zones concretes que contracten aquest servei.

Com es pot classificar l’activitat?

Des de la nostra empresa, fem la consulta gratuïta a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i t’expliquem la operativa a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca