xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx centrat en obertures d’activitats que ofereix servei a Barberà Del Vallès.

El nostre fi és proporcionar coneixements i experiència perquè tots els clients pugui començar el seu negoci amb tota tranquil·litat, ratificant que s’han fet les coses de forma correcte i que es segueix amb la normativa vigent.

Ajudem als clients perquè obtinguin la potestat d’activitat, la potestat d’obres, la legalització d’emplaçament corresponent, la direcció per l’obra i el disseny d’interiors. Tramitem la documentació pertinent a l’ajuntament de Barberà Del Vallès i contactem amb el tècnic municipal per manifestar el projecte i establir els punts decisius i greus.

Sempre recomanem que abans d’arrendar l’establiment i signar el contracte amb el propietari, us poseu en contacte amb els especialistes de Vallcorba Enginyers per fer un estudi de la situació real amb la que es troba el local i així poder determinar l’abast de les obres. Hi ha establiments que amb un cop d’ull el consumidor no sap determinar la inversió.

El nostre fi és oferir un servei tècnic integral al client perquè es focalitzi en allò que realment domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Barberà del vallès

Les activitats es poden dividir segons el l’impacte mediambiental que genenren a la zona:

Prèviament al començament de les reformes, ens encarreguem de sol·licitar a l’Ajuntament de Barberà Del Vallès un informe de compatibilitat urbanística per certificar que l’activitat que el consumidor vol executar compleixi amb les directrius urbanístiques i no es produeixin problemes de cara al futur.

Des del nostre despatx us podem donar un cop de mà a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no només necessitarem un projecte d’activitat, sinó que també es pot necessitar un porjecte de reforma i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Barberà Del Vallès

En quina situació necessitem un projecte d’obres menors?

Com dicta la llei farà falta un projecte d’obres quan s’efectuen transformacions en la distribució, en altres paraules, quan es fan noves parets, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i a més a més quan es fan rampes o s’eliminen graons. Més informació.

En quina situació necessitem un projecte d’obres majors?

Generalment les activitats no requereixen un projecte d’obres majors, ja que aquest fa falta quan hi ha una modificació a l’estructura.

Quan ens caldrà un projecte d’electricitat?

Per concretar si fa falta projecte elèctric firmat per un enginyer s’ha de mirar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En diverses situacions, les activitats son locals de pública concurrència si es supera l’aforament de 49 persones i, aleshores, es requereix fer projecte.

En altres situacions també cal fer-ho en industries si es passa dels 20 kW o mecànics, ja que son considerats establiments amb risc d’incendi.

També cal projecte per pàrquings que disposen de ventilació mecània o bé pàrquings que disposen de ventilació natural de més de 5 places. Més informació.

Poden sol·licitar-nos altra documentació?

Es poden requerir més projectes per part del despatx d’enginyeria si les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan es requereix informe precedent de bombers?

És necessari una memòria prèvia de bombers i una acta posterior de control favorable per part d’una associació de control sempre que l’activitat es classifiqui en l’Annex II de la Llei 3/2010 on es regularitza la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en establiments, construccions, activitats i vivendes.

Hi ha controls per part d’una Entitat de Control?

En la majoria de municipis el mateix ajuntament, quan té els documents, determina en funció del seu criteri si realitzarà una inspecció de rutina al local, o bé considera correcte la documentació rebuda. Com més escrits s’enviïn i més creïbles puguni ser, menys motius tindrà l’Ajuntamnet per fer el control. Les Agrupacions de Control calen normalment a la capital barcelonina i a zones concretes que contracten aquest servei d’inspecció.

Com puc definir l’activitat?

Des de la nostra empresa, ens encarreguem de consultar gratuïtament a l’Ajuntament de Barberà del Vallès i t’expliquem la operativa a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca