elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx expert en obertures d’activitats que dona assistència a Caldes De Montbui.

La nostra meta és subministrar coneixements i experiència perquè el nostre client pugui iniciar la seva activitat amb totes les garanties, ratificant que s’han fet les coses de forma correcte i que es respecta tota la normativa.

Facilitem ajuda als clients perquè aconsegueixin el permís d’activitat, el permís d’obres, la legalització d’emplaçament necessària, la direcció d’obra i l’interiorisme. Ens encarreguem de tramitar tots els documents a l’ajuntament de Caldes De Montbui i ens encarreguem de contactar amb l’encarregat tècnic municipal per exhibir el projecte i mencionar els punts decisius i crítics.

Sempre proposem que abans de llogar l’establiment i signar el contracte amb el posseïdor, parleu amb els experts de Vallcorba Enginyers per elaborar un informe del verdader estat del local i així poder saber la grandària de les obres. Hi ha locals que a simple vista el consumidor no sap determinar la inversió.

El nostre propòsit és oferir una prestació integral a l’usuari perquè es pugui centrar en allò que controla i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Caldes de Montbui

Les activitats les podem classificar en funció de seu impacte ambiental a la zona:

Abans de començar amb l’obra, ens encarreguem de sol·licitar a l’Ajuntament de Caldes De Montbui un informe de compatibilitat urbanística per assegurar-nos que l’activitat que el nostre client vol dur a terme compleixi amb les directrius urbanístiques i no es produeixin problemes en el futur.

El nostre despatx us podem ajudar a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per tal d’obrir un negoci, no només es necessita un projecte d’activitat, sinó que podríem necessitar alhora un projecte de reformes i un projecte d’electricitat.

Proyecto eléctrico

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Caldes De Montbui

Quan ens caldrà un projecte d’obres menors?

Legalment es necessita un projecte d’obres quan s’efectuen modificacions de la distribució, en altres paraules, quan es construeixen parets noves, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i tanmateix quan es fan rampes o s’eliminen graons. Més informació.

Quan es necessita un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest és necessari quan es fa modificacions estructurals.

Quan es necessita un projecte elèctric?

Per saber si és necessari projecte elèctric firmat per un enginyer s’ha d’observar la taula ITC-BT-04 de la normativa elèctrica de baixa tensió.

En moltes ocasions, les activitats s’entenen com locals de pública concurrència si hi ha més de 49 individus i, per tant, és necessari fer projete.

En altres situacions també es obligatori en industries si es passa dels 20 kW o obrador mecànic, ja que s’entenen com espais amb risc d’explosió.

També cal projecte per pàrquings que tenen ventilació mecànica o bé aparcaments que disposen de ventilació natural i que disposen de més de 5 aparcaments. Més informació.

Poden sol·licitar-nos més documentació?

Es poden necessitar més projectes desde l’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques siguin superiors als 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas superior a 70kW.

Quan és necessari estudi previ de bombers?

Cal un informe precedent de bombers i una acta posterior de control propicia per part d’una entitat de control quan l’activitat s’estableixi en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regula la llei de prevenció i seguretat en temes d’incendis en locals, activitats, infraestructures i habitacles.

Es duen a terme inspeccions per part d’una Entitat de Control?

A gran nombre dels municipis la casa de la vila, quan obté la documentació, conclou segons el seu criteri si es durà a terme una inspecció de rutina a l’establiment, o bé considera legítims la documentació rebuda. Com més informació s’enviïn i més fàcil de creure siguin, menys raons es donaran a l’Ajuntament per efectuar l’inspecció. Les Agrupacions de Control es precisen majoritàriament a la capital catalana i a ubicacions precises que subcontracten aquest servei d’inspecció.

Com es podrà catalogar l’activitat?

Des de la nostra empresa, consultem gratuïtament la consulta al consistori de Caldes de Montbui i t’informem dels tràmits a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca