xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és despatx d’enginyeria focalitzat en obertures de negocis que proveeix serveis a Cardedeu.

La nostra meta és facilitar coneixements i experiència perquè qualsevol persona pugui iniciar el seu negoci amb la màxima tranquil·litat possible, ratificant que les coses s’han fet correctament i que es compleix amb les lleis vigents.

Facilitem ajuda als clients perquè obtinguin la llicència d’activitat, la llicència d’obres, la legalització d’emplaçament necessària, la direcció per l’obra i l’interiorisme. Tramitem tota la documentació al centre de la vila de Cardedeu i establim comunicació amb el tècnic municipal expert per presentar el projecte i mencionar els punts determinants i crítics.

Sempre aconsellem que abans d’arrendar el local i signar el contracte amb el posseïdor, parleu amb els professionals de Vallcorba Enginyers per completar un informe de la situació real amb la que es troba el local i així poder saber l’abast de les obres. Hi ha espais que amb un cop d’ull el client no sap definir el pressupost.

El nostre propòsit és prestar una prestació completa al client perquè es focalitzi en les coses que controla i no s’hagi de preocupar.

Llicència d'activitat Cardedeu

Les activitats es poden dividir depenent del la seva repercussió ambiental a la localitat:

Prèviament al començament de les obres, sempre demanem a l’Ajuntament de Cardedeu un informe detallat de comptabilitat urbanística per assegurar-nos que l’activitat que el consumidor vol establir compleixi amb les directrius urbanístiques i no esdevinguin problemes de cara al futur.

El nostre despatx us podem donar un cop de mà amb les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no només es necessita un projecte d’activitat, sinó que també es pot necessitar un projecte d’obres i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Cardedeu

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

De forma legal es necessita un projecte d’obres quan s’efectuen transformacions en la distribució, en altres paraules, quan es fan noves parets, (siguin de ceràmica o pladur) i tanmateix quan s’incorporen rampes o s’eliminen graons. Més informació.

En quin moment es necessita un projecte d’obres majors?

Freqüentment les activitats no necessiten un projecte d’obres majors, ja que aquest fa falta quan es produeix una modificació estructural.

En quin moment es necessita un projecte elèctric?

Per verificar si cal projecte d’electricitat signat per un enginyer s’ha d’observar la taula ITC-BT-04 de la normativa elèctrica de baixa tensió.

En molts casos, les activitats son locals de pública afluència si es sobrepassen els 49 individus i, aleshores, és necessari fer projete.

Sovint també s’ha de fer en industries si es passa dels 20 kW o en tallers mecànics, ja que son considerats locals amb risc d’explosió.

També cal projecte per zones d’estacionament que tenen ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que compten amb ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Ens sol·licitaran altra documentació?

Es poden sol·licitar més projectes per part del despatx d’enginyeria en aquells casos en que les instal·lacions tèrmiques sobrepassin els 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan es requereix informe precedent de bombers?

Es requereix un estudi previ de bombers i una subsegüent acta de control propicia per part d’una societat de control en aquells casos en que l’activitat quedi classificada en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regulartiza la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en locals, infraestructures, activitats i edificis.

Hi ha controls d’Entitats d’Inspecció?

A gran nombre dels municipis el mateix ajuntament, quan rep els documents, estableix en funció del seu criteri si va a fer una inspecció de rutina a l’empresa, o bé considera legítims la documentació enviada. Com més escrits s’entregui i més creïble sigui, menys raons es donaran a l’Ajuntament per fer el control. les Corporacións de Control es necessiten usualment a Barcelona i a ubicacions precises que subcontracten aquesta assistència.

Com es podrà definir l’activitat?

Des del nostre despatx, ens encarreguem de consultar gratuïtament a l’Ajuntament de Cardedeu i et guiem en els propers passos.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca