elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx centrat en obertures d’empreses que dona assistència a Castellar Del Vallès.

La nostra meta és facilitar coneixements i formació perquè el consumidor pugui iniciar el seu negoci amb totes les garanties, tenint clar que tot està en ordre i que es compleix amb la normativa vigent.

Ajudem a l’emprenedor perquè obtinguin el permís d’activitat, la potestat d’obres, la legalització d’instal·lacions corresponents, la direcció d’obres i també l’interiorisme. Ens encarreguem de gestionar tots els documents a l’Ajuntament de Castellar Del Vallès i establim comunicació amb el tècnic municipal expert per exhibir el projecte i mencionar els punts decisius i alarmants.

Sempre suggerim que abans de llogar el local i signar el contracte amb el propietari, contacteu amb els especialistes de Vallcorba Enginyers per fer un estudi de l’estat de l’establiment i així poder saber l’abast de la reforma. Hi ha locals que amb un cop d’ull l’emprenedor no sap definir el pressupost.

La nostra finalitat és donar un servei tècnic integral al comprador perquè es pugui focalitzar en allò que domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Castellar del Vallès

Podem separar les activitats en funció de seu impacte ambiental a la localitat:

Prèviament al començament de la reforma, ens encarreguem de demanar a l’Ajuntament de Castellar Del Vallès una memòria de comptabilitat urbanística per certificar que l’activitat que l’empresari vol desenvolupar segueixi la normativa urbanística i no es produeixin problemes en el futur.

El nostre despatx t’ajudarà amb les obertures de:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no tan sols necessitem un projecte d’activitat, sinó que també es pot necessitar un projecte de reformes i un projecte elèctric.

Proyecto eléctrico Barcelona

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Castellar Del Vallès

En quina situació necessitem un projecte d’obres menors?

Segons la llei es requereix un projecte d’obres quan es duen a terme canvis de distribució, diguem, quan es construeixen parets noves, (siguin de ceràmica o pladur) i tanmateix quan es fan rampes o eliminem graons. Més informació.

En quina situació necessitem un projecte d’obres majors?

Normalment les activitats no requereixen un projecte d’obres majors, ja que aquest es necessita quan hi ha un canvi en l’estructura.

En quin moment es necessita un projecte elèctric?

Per concretar si cal projecte d’electricitat firmat per un enginyer s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de la normativa elèctrica de baixa tensió.

Sovint, les activitats es consideren locals públics concorreguts si es sobrepassen els 49 individus i, conseqüentment, es requereix fer projecte.

Sovint també s’ha de fer en industries si es sobrepassen els 20kW o mecànics, ja que es consideren locals amb risc d’incendi.

També serà necessari projecte per zones d’aparcament que disposen de ventilació mecània o bé pàrquings amb ventilació natural de més de 5 places. Més informació.

Ens poden demanar més documentació?

Es poden demanar més projectes de l’enginyeria si les instal·lacions tèrmiques siguin superiors als 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan es requereix memòria prèvia de bombers?

Fa falta una memòria prèvia de bombers i un posterior document de control positiva per part d’una associació de control en aquelles situacions en que l’activitat s’estableixi en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en comerços, infraestructures, activitats i edificis.

Es fan inspeccions d’Entitats de control?

A la gran majoria de localitats el propi ajuntament, quan rep els documents, determina en funció del seu criteri si va a fer una inspecció rutinària a l’empresa, o bé considera correcte la documentació rebuda. Com més documentació s’enviïn i més fàcil de creure siguin, menys motius podrà tenir el consistori per dur a terme el control. les Corporacións de Control calen usualment a Barcelona i a zones concretes que subcontracten aquesta assistència.

Com puc definir l’activitat?

Des de la nostra enginyeria, ens encarreguem de consultar gratuïtament a l’Ajuntament de ciutat i t’expliquem els tràmits a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca