elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx especialitzat en obertures d’activitats que dona assistència a Granollers.

El nostre propòsit és subministrar coneixements i formació perquè el consumidor pugui obrir el seu negoci amb totes les garanties, tenint clar que s’han fet les coses bé i que s’actua d’acord amb la normativa vigent.

Ajudem als clients perquè aconsegueixin la potestat d’activitat, la llicència d’obres, la legalització d’emplaçament corresponent, la direcció d’obra i el disseny d’interiors. Tramitem tota la documentació al consistori de Granollers i ens encarreguem de contactar amb el tècnic municipal per manifestar el projecte i establir els punts claus i crítics.

Sempre suggerim que abans d’arrendar el local i firmar el contracte amb el propietari, us poseu en contacte amb els experts de Vallcorba Enginyers per elaborar un informe de l’estat real del local i així poder saber la grandària de les obres. Hi ha espais que de primeres l’emprenedor no sap fixar la inversió.

El nostre propòsit és oferir un servei tècnic complert al consumidor perquè se centri en els aspectes que domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Granollers

Les activitats les podem classificar en funció de l’impacte mediambiental que genenren a l’àrea :

Prèviament al començament de les obres, ens encarreguem de demanar a l’Ajuntament de Granollers un estudi de comptabilitat urbanística per ratificar que l’activitat que l’usuari vol establir segueixi la normativa urbanística i no hi hagin inconvenients.

Des del nostre despatx t’ajudarà amb les obertures de:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per poder obrir un negoci, no només necessitarem un projecte d’activitat, sinó que podríem necessitar alhora un projecte de reformes i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Granollers

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Segons la llei serà necessari un projecte d’obres quan es duen a terme canvis de distribució, diguem, quan es fan parets noves, (siguin de ceràmica o pladur) i també quan s’incorporen rampes o suprimim graons. Més informació.

En quina situació necessitem un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest es necessita quan es fa una modificació estructural.

Quan es necessita un projecte d’electricitat?

Per saber si fa falta projecte elèctric firmat per un professional s’ha de mirar la taula ITC-BT-04 del Reglament elèctric de baixa tensió.

En moltes ocasions, les activitats es consideren locals de pública concurrència si es supera l’aforament de 49 persones i, conseqüentment, és necessari fer projete.

A vegades també s’ha de fer en industries si es sobrepassen els 20kW o mecànics, ja que son considerats locals amb risc d’incendi.

També cal projecte per aparcaments que tenen ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que tenen ventilació natural i tenen més de 5 places. Més informació.

Ens sol·licitaran documentació addicional?

Es poden requerir més projectes desde l’enginyeria en cas que les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan és necessari estudi previ de bombers?

Fa falta un informe previ de bombers i una acta posterior favorable de control per part d’una entitat de control en aquelles situacions en que l’activitat quedi classificada en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en temes d’incendis en botigues, activitats, infraestructures i habitacles.

Hi ha controls d’Entitats d’Inspecció?

A la gran majoria de localitats el mateix ajuntament, quan obté la documentació, determina segons el seu criteri si procedirà a fer un control rutinari al local, o bé dona per vàlida la documentació rebuda. Com més documents es puguin enviar i més es pugui creure, menys arguments podrà tenir el consistori per fer la inspecció. Les Societats de Control es precisen normalment a la ciutat comtal i a ubicacions precises que subcontracten aquest servei d’inspecció.

Com es pot descriure l’activitat?

Des de la nostra enginyeria, duem a terme la consulta gratuïta al consistori de Granollers i t’informem dels propers passos.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca