elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és despatx d’enginyeria focalitzat en obertures d’activitats que dona servei a Montgat.

Els nostre objectiu és facilitar coneixements i aprenentatge perquè tots els clients pugui iniciar la seva activitat amb la màxima tranquil·litat possible, sabent que s’han fet les coses de forma correcte i que es compleix tota la normativa.

Ajudem als clients a obtenir el consentiment d’autoritat, el consentiment d’obres, la legalització d’emplaçament corresponent, la direcció per les obres i el disseny d’interiors. Ens encarreguem de gestionar la documentació pertinent al centre de la vila de Montgat i contactem amb l’encarregat tècnic municipal per presentar el projecte i mencionar els punts claus i crítics.

Sempre suggerim que abans de llogar l’establiment i signar el contracte amb el propietari, contacteu amb els professionals de Vallcorba Enginyers per fer un primer informe de l’estat de l’establiment i concloure així l’abast de les obres. Hi ha establiments que amb una simple ullada l’empresari no sap definir el pressupost.

El nostre propòsit és donar un servei tècnic complert a l’usuari perquè es pugui focalitzar en els àmbits que realmet controla i no s’hagi d’amoïnar.

Llicència d'activitat Montgat

Les activitats les podem classificar tenint en compte la seva repercussió ambiental a la localitat:

Abans de començar amb la reforma, ens encarreguem de demanar al centre de la vila de Montgat un informe detallat de comptabilitat urbanística per certificar que l’activitat que l’usuari vol dur a terme compleixi amb la normativa urbanística i no es produeixin problemes en el futur.

El nostre despatx us podem ajudar a aconseguir una de les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per poder obrir un negoci, no necessitarem únicament un projecte d’activitat, sinó que potser necessitarem un porjecte de reforma i un projecte elèctric.

Barcelona proyecto de actividad

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Montgat

Quan ens caldrà un projecte d’obres menors?

De forma legal farà falta un projecte d’obres quan s’efectuen transformacions en la distribució, en altres paraules, quan es fan parets noves, (independentment de si són de ceràmica o pladur i a més a més quan construïm rampes o eliminem graons. Més informació.

Quan es necessita un projecte d’obres majors?

Normalment en les activitats no es requereix un projecte d’obres majors, ja que aquest es requreix quan es produeix un canvi en l’estructura.

En quina situació necessitem un projecte elèctric?

Per determinar si és necessari projecte elèctric firmat per un professional s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En moltes ocasions, les activitats son locals públics concorreguts si es supera l’aforament de 49 persones i, per tant, ja es obligatori fer projecte.

En altres situacions també es d’obligat compliment en industries si es sobrepassen els 20kW o en tallers mecànics, ja que s’entenen com espais amb risc d’explosió.

També es requereix projecte per zones d’estacionament que disposen de ventilació mecània o bé zones d’estacionament que tenen ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Ens poden demanar més documentació?

Es poden necessitar més projectes per part del despatx d’enginyeria si les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé s’instal·li una instal·lació de gas superior a 70kW.

Quan es requereix memòria prèvia de bombers?

És necessari un estudi previ de bombers i un posterior document de control propicia per part d’una associació de control quan l’activitat s’estableixi en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regulartiza la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en establiments, activitats, activitats, construccions i inmobles.

Es fan inspeccions per part d’Entitats Reguladores?

En la majoria de municipis la casa de la vila, quan obté la documentació, estableix depenent del seu criteri si realitzarà una inspecció de rutina al negoci, o bé dona per vàlida els documents. Com més informació s’entregui i més fàcil de creure siguin, menys arguments es donaran a l’Ajuntament per dur a terme el control. Les Agrupacions de Control es requereixen majoritàriament a la capital barcelonina i a zones concretes que contracten aquest servei d’inspecció.

Com es podrà descriure l’activitat?

Des de la nostra empresa, duem a terme la consulta gratuïta al consistori de Montgat i t’expliquem la passos que cal seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca