elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és despatx d’enginyeria focalitzat en obertures d’establiments que ofereix servei a Montornès Del Vallès.

El nostre fi és subministrar coneixements i experiència perquè el consumidor pugui emprendre la seva activitat amb tota tranquil·litat, afirmant que tot està en ordre i que es segueix amb la normativa vigent.

Ajudem als clients a aconseguir la llicència d’activitat, la potestat d’obres, la legalització de les instal·lacions necessàries, la direcció d’obres i l’interiorisme. Gestionem els documents pertinents al consistori de Montornès Del Vallès i ens encarreguem de contactar amb l’operari municipal per manifestar el projecte i detectar els punts determinants i alarmants.

Sempre aconsellem que abans de llogar l’establiment i signar el contracte amb el posseïdor, contacteu amb els experts de Vallcorba Enginyers per completar un informe del verdader estat del local i així poder determinar la magnitud de la reforma. Hi ha espais que a simple vista l’empresari no sap determinar la inversió.

El nostre fi és prestar un servei tècnic complert a l’usuari perquè es pugui centrar en els aspectes que controla i no s’hagi d’amoïnar.

Llicència d'activitat Montornès del Vallès

Les activitats es poden dividir depenent del l’impacte mediambiental que genenren a la zona:

Abans de començar amb la reforma, ens encarreguem de sol·licitar a l’Ajuntament de Montornès Del Vallès una memòria de comptabilitat urbanística per garantir que l’activitat que l’usuari vol dur a terme compleixi amb la normativa urbanística i no esdevinguin inconvenients.

El nostre despatx podem ajudar-vos a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per obrir un negoci, no tan sols necessitem un projecte d’activitat, sinó que també podem necessitar un projecte d’obres i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Montornès Del Vallès

Quan ens caldrà un projecte d’obres menors?

De forma legal farà falta un projecte d’obres quan s’efectuen transformacions en la distribució, en altres paraules, quan es construeixen parets noves, (independentment de si són de ceràmica o pladur i tanmateix quan s’incorporen rampes o eliminem graons. Més informació.

Quan es necessita un projecte d’obres majors?

Generalment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest es necessita quan es fa un canvi en l’estructura.

En quin moment es necessita un projecte elèctric?

Per determinar si cal projecte elèctric signat per un enginyer s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de l’Estatut elèctric de baixa tensió.

En molts casos, les activitats són considerades locals de concurrència pública si es sobrepassen els 49 individus i, aleshores, s’ha de fer projecte obligatòriament.

Sovint també cal fer-ho en industries si es passa dels 20 kW o mecànics, ja que són entesos com locals amb risc d’incendi.

També serà necessari projecte per aparcaments que compten amb ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que tenen ventilació natural de més de 5 places. Més informació.

Ens poden demanar més documentació?

Es poden necessitar més projectes per part del despatx d’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques siguin majors a 70kW, o bé s’allotgi una instal·lació de gas superior als 70kW de potència.

Quan es requereix memòria prèvia de bombers?

Fa falta un estudi previ de bombers i un posterior document de control propicia per part d’una entitat de control quan l’activitat quedi establerta en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en qüestions d’incendis en comerços, activitats, activitats, construccions i vivendes.

Hi ha inspecció per part d’Entitats Reguladores?

A gran nombre dels municipis el propi consistori, quan rep la documentació, decideix segons el seu criteri si realitzarà una inspecció de rutina al local, o bé considera correcte els documents rebuts. Com més documentació es puguin enviar i més creïbles puguin ser, menys arguments tindrà el consistori per efectuar l’inspecció. Les Agrupacions de Control calen usualment a la capital barcelonina i a àrees determinades que contracten aquesta prestació.

Com es podrà classificar l’activitat?

Des de la nostra enginyeria, ens encarreguem de consultar gratuïtament a l’Ajuntament de Montornès del Vallès i t’informem dels operativa a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca