xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és despatx d’enginyeria focalitzat en obertures d’empreses que dona servei a Palau De Plegamans.

El nostre fi és aportar coneixements i formació perquè el consumidor pugui iniciar la seva empresa amb la màxima tranquil·litat possible, ratificant que s’han fet les coses de forma correcte i que s’actua d’acord amb la normativa vigent.

Facilitem ajuda als clients perquè aconsegueixin el consentiment d’autoritat, la llicència d’obres, la legalització d’instal·lacions corresponents, la direcció d’obra i també el disseny d’interiors. Tramitem els documents pertinents al consistori de Palau De Plegamans i contactem amb l’operari municipal per presentar el projecte i comentar els punts claus i perillosos.

Sempre proposem que abans d’arrendar el local i signar el contracte amb el propietari, contacteu amb els tècnics de Vallcorba Enginyers per fer un estudi de la situació real amb la que es troba el local i així poder calcular l’abast de les obres. Hi ha espais que amb un cop d’ull el client no sap fixar la inversió.

La nostra finalitat és oferir una prestació integral al client perquè es focalitzi en allò que realmet controla i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Palau de Plegamans

Podem classificar les activitats segons el seu impacte mediambiental a l’àrea :

Abans d’iniciar la reforma, sempre sol·licitem al centre de la vila de Palau De Plegamans un estudi de comptabilitat urbanística per garantir que l’activitat que l’empresari vol establir segueixi les normes urbanístiques i no puguin sorgir inconvenients.

Des de Vallcorba Enginyers us podem donar un cop de mà amb les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats (botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per poder obrir un negoci, no només es necessita un projecte d’activitat, sinó que també podem necessitar un projecte d’obres i un projecte d’electricitat.

Proyecto de instalaciones

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Palau De Plegamans

En quina situació necessitem un projecte d’obres menors?

Segons la llei serà necessari un projecte d’obres quan es duen a terme transformacions en la distribució, és a dir, quan construïm noves parets, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i alhora quan es construeixen rampes o suprimim graons. Més informació.

Quan es necessita un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no es requereix un projecte d’obres majors, ja que aquest es necessita quan es fa un canvi en l’estructura.

En quina situació necessitem un projecte d’electricitat?

Per concretar si és necessari projecte d’electricitat firmat per un enginyer s’ha d’observar la taula ITC-BT-04 de la normativa elèctrica de baixa tensió.

Sovint, les activitats són considerades locals públics concorreguts si es superen les 49 persones i, conseqüentment, s’ha de fer projecte obligatòriament.

En altres casos també cal fer-ho en industries si es passa dels 20 kW o mecànics, ja que s’entenen com espais amb risc d’explosió.

També serà necessari projecte per zones d’estacionament que disposen de ventilació mecània o bé zones d’aparcament que compten amb ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Ens poden demanar altra documentació?

Es poden necessitar més projectes de l’enginyeria en aquells casos en que les instal·lacions tèrmiques siguin superiors als 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas major de 70kW de potència.

Quan és necessari estudi previ de bombers?

Es requereix una memòria prèvia de bombers i una subsegüent acta de control positiva per part d’una societat de control quan l’activitat es classifiqui en l’Annex II de la Llei 3/2010 on es regularitza la llei de prevenció i seguretat en temes d’incendis en locals, construccions, activitats i vivendes.

Es fan inspeccions d’Entitats de control?

A gran nombre dels municipis el propi consistori, quan té els documents, decideix en base al seu criteri si realitzarà un control de rutina al local, o bé considera correcte els documents rebuts. Com més escrits s’enviïn i més creïble sigui, menys causes es donaran a l’Ajuntament per fer la inspecció. les Corporacións de Control es necessiten normalment a la ciutat comtal i a zones concretes que volen aquesta assistència.

Com podem classificar l’activitat?

Des del nostre despatx, consultem gratuïtament la consulta al consistori de Palau de Plegamans i t’expliquem la propers passos.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca