elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx expert en obertures de negocis que dona servei a La Roca Del Vallès.

La nostra meta és facilitar coneixements i experiència perquè tots els clients pugui obrir els seus serveis amb tota tranquil·litat, sabent que tot està en ordre i que s’actua d’acord amb la normativa vigent.

Facilitem ajuda als clients a aconseguir la potestat d’activitat, la potestat d’obres, la legalització de les instal·lacions necessàries, la direcció d’obra i també l’interiorisme. Gestionem tota la documentació al consistori de La Roca Del Vallès i ens encarreguem de contactar amb el tècnic municipal expert per exposar el projecte i establir els punts bàsics i alarmants.

Sempre recomanem que abans d’arrendar el local i signar el contracte amb el posseïdor, us comuniqueu amb els experts de Vallcorba Enginyers per fer un primer informe de la situació real amb la que es troba el local i així poder saber l’abast de les obres. Hi ha establiments que amb un cop d’ull el consumidor no sap definir el pressupost.

El nostre objectiu és oferir una prestació completa al consumidor perquè es pugui centrar en allò que realmet controla i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat La Roca del Vallès

Les activitats les podem classificar tenint en compte seu impacte mediambiental a la localitat:

Prèviament al començament de les obres, sempre demanem al centre de la vila de La Roca Del Vallès un estudi de comptabilitat urbanística per garantir que l’activitat que l’usuari vol dur a terme segueixi la normativa urbanística i no es produeixin problemes en el futur.

El nostre despatx us podem donar un cop de mà amb les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per tal d’obrir un negoci, no només es necessita un projecte d’activitat, sinó que també es pot necessitar un porjecte de reforma i un projecte d’electricitat.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a La Roca Del Vallès

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Legalment serà necessari un projecte d’obres quan es duen a terme transformacions en la distribució, diguem, quan es fan noves parets, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i també quan es construeixen rampes o s’eliminen graons. Més informació.

En quina situació necessitem un projecte d’obres majors?

Normalment les activitats no necessiten un projecte d’obres majors, ja que aquest es requreix quan es fa una modificació a l’estructura.

En quina situació necessitem un projecte d’electricitat?

Per saber si és necessari projecte elèctric signat per un expert s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de l’Estatut elèctric de baixa tensió.

En diverses situacions, les activitats son locals de pública afluència si es sobrepassen els 49 individus i, per tant, és necessari fer projete.

A vegades també s’ha de fer en industries si es passa dels 20 kW o obrador mecànic, ja que es consideren locals amb risc d’explosió.

També es necessita projecte per pàrquings que tenen ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que tenen ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Poden sol·licitar-nos documentació addicional?

Es poden requerir més projectes per part del despatx d’enginyeria en aquells casos en que les instal·lacions tèrmiques siguin superiors als 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas superior als 70kW de potència.

Quan es requereix informe previ de bombers?

Fa falta un estudi previ de bombers i una subsegüent acta de control positiva per part d’una corporació de control quan l’activitat quedi establerta en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regulartiza la llei de prevenció i seguretat en temes d’incendis en establiments, activitats, infraestructures i habitacles.

Hi ha inspecció d’Entitats d’Inspecció?

A gran nombre dels municipis el propi consistori, quan rep la documentació, conclou en funció del seu criteri si va a fer un control de rutina a l’empresa, o bé considera legítims els documents rebuts. Com més documentació s’entregui i més creïble sigui, menys arguments es donaran a l’Ajuntament per fer la inspecció. les Corporacións de Control es requereixen majoritàriament a Barcelona i a àrees determinades que volen aquesta assistència.

Com es pot classificar l’activitat?

Des del nostre despatx, consultem gratuïtament la consulta al consistori de La Roca del Vallès i t’assesorem sobre els operativa a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca