elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx centrat en obertures de negocis que proveeix serveis a Rubí.

Els nostre objectiu és subministrar coneixements i formació perquè tots els clients pugui obrir el seu negoci amb total seguretat, afirmant que s’han fet les coses de forma correcte i que es compleix amb les lleis vigents.

Ajudem als clients perquè aconsegueixin el permís d’activitat, el consentiment d’obres, la legalització d’emplaçament necessària, la direcció per les obres i el disseny d’interiors. Ens encarreguem de gestionar la documentació pertinent al consistori de Rubí i ens posem amb contacte amb l’encarregat tècnic municipal per presentar el projecte i establir els punts decisius i greus.

Sempre suggerim que abans d’arrendar l’establiment i firmar el contracte amb el propietari, us comuniqueu amb els tècnics de Vallcorba Enginyers per fer un primer informe de l’estat real del local i així poder calcular l’abast de les obres. Hi ha espais que de primeres l’emprenedor no sap calcular el pressupost.

La nostra finalitat és oferir una prestació completa al consumidor perquè se centri en els àmbits que domina i no hagi de patir per res.

Llicència activitat Rubí

Les activitats les podem classificar tenint en compte seu impacte mediambiental a la localitat:

Prèviament al començament de la reforma, sempre sol·licitem al consistori de Rubí un estudi de comptabilitat urbanística per certificar que l’activitat que el consumidor vol dur a terme segueixi la normativa urbanística i no es produeixin inconvenients futurs.

El nostre despatx t’ajudarà a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per obrir un negoci, no tan sols necessitem un projecte d’activitat, sinó que també es pot necessitar un projecte de reformes i un projecte d’electricitat.

licencia de apertura para negocios

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Rubí

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Com dicta la llei es requereix un projecte d’obres quan hi ha transformacions en la distribució, per tant, quan construïm noves parets, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i tanmateix quan construïm rampes o s’eliminen graons. Més informació.

En quin moment es necessita un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest es necessita quan es fa una modificació a l’estructura.

Quan es necessita un projecte d’electricitat?

Per concretar si fa falta projecte elèctric firmat per un professional s’ha de mirar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En molts casos, les activitats son locals de concurrència pública si es sobrepassen els 49 individus i, com a conseqüència, és necessari fer projete.

Sovint també s’ha de fer en industries si es sobrepassen els 20kW o obrador mecànic, ja que s’entenen com espais amb risc d’explosió.

També serà necessari projecte per aparcaments que tenen ventilació mecànica o bé zones d’estacionament que compten amb ventilació natural i que disposen de més de 5 aparcaments. Més informació.

Pot ser que ens demanin més documents?

Es poden requerir més projectes per part de l’enginyeria si les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé es realitzi una instal·lació de gas superior als 70kW de potència.

Quan és necessari informe precedent de bombers?

Fa falta una memòria prèvia de bombers i una acta posterior de control favorable per part d’una associació de control en aquells casos en que l’activitat s’estableixi en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regula la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en locals, construccions, activitats i habitacles.

Hi ha controls d’Entitats d’Inspecció?

En la majoria de municipis el propi ajuntament, quan té els documents, decideix depenent del seu criteri si va a fer una inspecció rutinària al negoci, o bé dona per vàlida la documentació enviada. Com més informació s’entregui i més fàcil de creure siguin, menys raons tindrà l’Ajuntament per dur a terme el control. Les Agrupacions de Control calen majoritàriament a la capital barcelonina i a ciutats determinades que desitgen aquest servei.

Com podem definir l’activitat?

Des de la nostra enginyeria, consultem gratuïtament la consulta al consistori de Rubí i t’informem dels passos que cal seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca