xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx expert en obertures d’empreses que proveeix serveis a Sant Celoni.

La nostra meta és aportar coneixements i trajectòria perquè tots els clients pugui obrir els seus serveis amb total seguretat, afirmant que s’han fet les coses de forma correcte i que s’actua d’acord amb la normativa vigent.

Facilitem ajuda als clients a obtenir la llicència d’activitat, la llicència d’obres, la legalització de les instal·lacions necessàries, la direcció per les obres i també el disseny d’interiors. Ens encarreguem de gestionar tota la documentació a l’ajuntament de Sant Celoni i establim comunicació amb el tècnic municipal per manifestar el projecte i comentar els punts bàsics i alarmants.

Sempre aconsellem que abans de llogar el local i signar el contracte amb el propietari, parleu amb els professionals de Vallcorba Enginyers per fer un estudi de l’estat real del local i així poder saber la magnitud de la reforma. Hi ha establiments que amb una simple ullada el client no sap fixar la inversió.

El nostre propòsit és oferir una prestació integral al client perquè es pugui focalitzar en les coses que domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Sant Celoni

Les activitats es poden dividir depenent del seu impacte mediambiental a l’àrea :

Prèviament a l’inici de l’obra, ens encarreguem de demanar al consistori de Sant Celoni un informe detallat de comptabilitat urbanística per ratificar que l’activitat que l’empresari vol executar segueixi la normativa urbanística i no es produeixin problemes en el futur.

El nostre despatx t’ajudarà a aconseguir una de les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per obrir un negoci, no tan sols necessitem un projecte d’activitat, sinó que potser necessitarem un projecte de reformes i un projecte d’electricitat.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Sant Celoni

Quan es necessita un projecte d’obres menors?

Legalment farà falta un projecte d’obres quan es produeixen transformacions en la distribució, en altres paraules, quan es fan parets noves, (independentment de si són de ceràmica o pladur i tanmateix quan construïm rampes o eliminem graons. Més informació.

En quin moment es necessita un projecte d’obres majors?

Normalment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest fa falta quan es duen a terme un canvi en l’estructura.

En quin moment es necessita un projecte elèctric?

Per determinar si és necessari projecte elèctric signat per un enginyer s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de l’Estatut elèctric de baixa tensió.

Sovint, les activitats son locals públics concorreguts si es supera l’aforament de 49 persones i, per tant, és necessari fer projete.

En altres casos també cal fer-ho en industries si s’arriba a més de 20kW o obrador mecànic, ja que son considerats locals amb risc d’incendi.

També es requereix projecte per pàrquings que compten amb ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que disposen de ventilació natural i que disposen de més de 5 aparcaments. Més informació.

Poden sol·licitar-nos altra documentació?

Es poden demanar més projectes desde l’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques siguin majors a 70kW, o bé s’allotgi una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan es requereix informe previ de bombers?

Cal un estudi previ de bombers i una subsegüent acta de control propicia per part d’una entitat de control en aquells casos en que l’activitat es classifiqui en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en matèria d’incendis en establiments, infraestructures, activitats i vivendes.

Es duen a terme inspeccions per part d’una Entitat de Control?

A gairebé totes les localitats el propi consistori, quan rep la documentació, estableix segons el seu criteri si realitzarà un control rutinari al negoci, o bé dona per vàlida els documents rebuts. Com més informació es puguin enviar i més creïbles puguni ser, menys motius es donaran a l’Ajuntament per dur a terme el control. Les Societats de Control calen majoritàriament a la capital catalana i a àrees determinades que desitgen aquest servei.

Com podem descriure l’activitat?

Des de la nostra empresa, fem la consulta gratuïta a l’Ajuntament de Sant Celoni i t’expliquem la passos que cal seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca