elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx centrat en obertures d’establiments que dona servei a Sant Feliu De Codines.

La nostra meta és facilitar coneixements i aprenentatge perquè tots els clients pugui emprendre la seva empresa amb totes les garanties, tenint clar que s’han fet les coses bé i que es respecta amb les lleis vigents.

Facilitem ajuda als clients perquè obtinguin la potestat d’activitat, el consentiment d’obres, la legalització de les instal·lacions necessàries, la direcció per l’obra i el disseny d’interiors. Tramitem la documentació pertinent al consistori de Sant Feliu De Codines i contactem amb l’operari municipal per manifestar el projecte i detectar els punts claus i perillosos.

Sempre suggerim que abans d’arrendar el local i firmar el contracte amb l’amo, parleu amb els especialistes de Vallcorba Enginyers per elaborar un informe de la situació real amb la que es troba el local i així poder calcular l’abast de les obres. Hi ha espais que a simple vista l’emprenedor no sap determinar la inversió.

El nostre propòsit és oferir un servei tècnic complert a l’usuari perquè es focalitzi en les coses que controla i no s’hagi de preocupar.

Llicència d'activitat Sant Feliu de Codines

Podem classificar les activitats segons el la seva repercussió ambiental al municipi:

Prèviament a l’inici de les obres, sempre sol·licitem a l’Ajuntament de Sant Feliu De Codines un estudi de comptabilitat urbanística per assegurar-nos que l’activitat que el consumidor vol establir compleixi amb la normativa urbanística i no esdevinguin inconvenients.

A Vallcorba Enginyers t’ajudarà amb les següents obertures:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no necessitarem únicament un projecte d’activitat, sinó que també podem necessitar un porjecte de reforma i un projecte d’electricitat.

licencia de actividad para negocios

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Sant Feliu De Codines

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

De forma legal es requereix un projecte d’obres quan es duen a terme canvis de distribució, diguem, quan construïm noves parets, (tant de ceràmica com de pladur) i alhora quan s’incorporen rampes o eliminem graons. Més informació.

Quan ens caldrà un projecte d’obres majors?

Freqüentment les activitats no necessiten un projecte d’obres majors, ja que aquest fa falta quan es duen a terme modificacions estructurals.

Quan es necessita un projecte d’electricitat?

Per verificar si cal projecte d’electricitat signat per un expert s’ha de mirar la taula ITC-BT-04 de l’Estatut elèctric de baixa tensió.

En diverses situacions, les activitats són considerades locals de concurrència pública si hi ha més de 49 individus i, per tant, ja es obligatori fer projecte.

En altres casos també cal fer-ho en industries si s’arriba a més de 20kW o obrador mecànic, ja que són entesos com locals amb risc d’incendi.

També cal projecte per zones d’estacionament que disposen de ventilació mecània o bé zones d’estacionament que disposen de ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Ens poden demanar més documents?

Es poden demanar més projectes per part de l’enginyeria si les instal·lacions tèrmiques superin els 70kW, o bé es realitzi una instal·lació de gas superior a 70kW.

Quan fa falta informe precedent de bombers?

És necessari una memòria prèvia de bombers i un posterior document de control favorable per part d’una societat de control en aquells casos en que l’activitat s’estableixi en l’Annex II de la Llei 3/2010 pel qual es regulartiza la llei de prevenció i seguretat en qüestions d’incendis en comerços, activitats, infraestructures i vivendes.

Es duen a terme inspeccions d’Entitats de control?

A gairebé totes les localitats el propi consistori, quan té els documents, conclou segons el seu criteri si procedirà a fer un control de rutina a l’establiment, o bé dona per bona els documents. Com més documentació es puguin enviar i més creïbles puguni ser, menys motius podrà tenir el consistori per efectuar l’inspecció. Les Agrupacions de Control es precisen normalment a la capital barcelonina i a ubicacions precises que subcontracten aquesta assistència.

Com es podrà definir l’activitat?

Des de Vallcorba Enginyers, duem a terme la consulta gratuïta al consistori de Sant Feliu de Codines i t’expliquem la tràmits a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca