elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és un despatx expert en obertures d’establiments que ofereix servei a Sant Llorenç De Savall.

La nostra meta és proporcionar coneixements i aprenentatge perquè qualsevol persona pugui emprendre els seus serveis amb total seguretat, tenint clar que s’han fet les coses de forma correcte i que es respecta la normativa establerta.

Ajudem a l’emprenedor a obtenir el consentiment d’autoritat, la potestat d’obres, la legalització de les instal·lacions necessàries, la direcció d’obres i també el disseny d’interiors. Ens encarreguem de tramitar la documentació pertinent a l’Ajuntament de Sant Llorenç De Savall i establim comunicació amb l’encarregat tècnic municipal per presentar el projecte i establir els punts bàsics i greus.

Sempre proposem que abans d’arrendar el local i signar el contracte amb el propietari, parleu amb els experts de Vallcorba Enginyers per completar un informe del verdader estat del local i així poder determinar la grandària de les obres. Hi ha locals que amb un cop d’ull el consumidor no sap fixar la inversió.

El nostre objectiu és proporcionar un servei tècnic complert al consumidor perquè es pugui centrar en els aspectes que realment domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Sant Llorenç de Savall

Podem classificar les activitats en funció de l’impacte mediambiental que genenren al municipi:

Abans d’iniciar les obres, sempre sol·licitem al centre de la vila de Sant Llorenç De Savall un informe detallat de comptabilitat urbanística per ratificar que l’activitat que el nostre client vol dur a terme compleixi amb les directrius urbanístiques i no hi hagin problemes de cara al futur.

Des del nostre despatx podem ajudar-vos amb les obertures de:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats (botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no només es necessita un projecte d’activitat, sinó que podríem necessitar alhora un projecte de reformes i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Sant Llorenç De Savall

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Legalment es requereix un projecte d’obres quan es duen a terme alteracions de distribució, diguem, quan es fan noves parets, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i tanmateix quan es fan rampes o eliminem graons. Més informació.

Quan es necessita un projecte d’obres majors?

Freqüentment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest és necessari quan es fa una modificació a l’estructura.

Quan ens caldrà un projecte d’electricitat?

Per concretar si cal projecte d’electricitat firmat per un professional s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En molts casos, les activitats son locals públics concorreguts si es supera l’aforament de 49 persones i, per tant, es requereix fer projecte.

A vegades també es obligatori en industries si s’arriba a més de 20kW o mecànics, ja que són entesos com locals amb risc d’incendi.

També serà necessari projecte per aparcaments que compten amb ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que disposen de ventilació natural i que compten amb més de 5 places. Més informació.

Ens sol·licitaran més documents?

Es poden necessitar més projectes per part de l’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques siguin majors a 70kW, o bé es realitzi una instal·lació de gas major de 70kW de potència.

Quan és necessari estudi previ de bombers?

És necessari un informe previ de bombers i un posterior document favorable de control per part d’una entitat de control en aquells casos en que l’activitat quedi classificada en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en qüestions d’incendis en establiments, infraestructures, activitats i edificis.

Hi ha controls per part d’Entitats Reguladores?

En la majoria de municipis el propi consistori, quan obté la documentació, determina depenent del seu criteri si realitzarà un control rutinari a l’empresa, o bé dona per vàlida la documentació enviada. Com més escrits es puguin enviar i més fàcil de creure siguin, menys causes es donaran a l’Ajuntament per fer la inspecció. Les Entitats de Control es requereixen usualment a Barcelona i a àrees determinades que volen aquest servei d’inspecció.

Com es pot catalogar l’activitat?

Des del nostre despatx, consultem gratuïtament la consulta al consistori de Sant Llorenç de Savall i t’assesorem sobre els operativa a seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca