xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 76 33 93

Vallcorba Enginyers és un despatx expert en obertures d’empreses que proveeix serveis a Santa Perpetua De La Moguda.

El nostre fi és aportar coneixements i trajectòria perquè el nostre client pugui iniciar la seva activitat amb total seguretat, tenint clar que s’han fet les coses bé i que es compleix la normativa establerta.

Facilitem ajuda als clients perquè obtinguin el consentiment d’autoritat, la llicència d’obres, la legalització d’instal·lacions corresponents, la direcció per les obres i l’interiorisme. Gestionem la documentació pertinent a l’ajuntament de Santa Perpètua De La Moguda i ens encarreguem de contactar amb l’operari municipal per manifestar el projecte i establir els punts determinants i crítics.

Sempre aconsellem que abans d’arrendar el local i signar el contracte amb el posseïdor, us comuniqueu amb els experts de Vallcorba Enginyers per elaborar un informe de l’estat real del local i concloure així la magnitud de la reforma. Hi ha establiments que a simple vista l’empresari no sap calcular el pressupost.

La nostra finalitat és oferir un servei tècnic complert al comprador perquè se centri en els aspectes que realment domina i no s’hagi d’amoïnar.

Santa Perpètua de Moguda Llicència

Podem separar les activitats depenent del la seva repercussió ambiental a la localitat:

Abans de començar amb les obres, ens encarreguem de demanar a l’Ajuntament de Santa Perpètua De La Moguda un informe de compatibilitat urbanística per ratificar que l’activitat que el consumidor vol establir compleixi amb les directrius urbanístiques i no puguin sorgir inconvenients futurs.

El nostre despatx us podem donar un cop de mà a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats ( botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per poder obrir un negoci, no tan sols necessitem un projecte d’activitat, sinó que també podem necessitar un projecte d’obra i un projecte d’electricitat.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Santa Perpètua De La Moguda

En quina situació necessitem un projecte d’obres menors?

Legalment es requereix un projecte d’obres quan es duen a terme transformacions en la distribució, diguem, quan es construeixen parets noves, (ja siguin de ceràmica o de pladur) i alhora quan s’incorporen rampes o s’eliminen graons. Més informació.

En quina situació necessitem un projecte d’obres majors?

Normalment les activitats no requereixen un projecte d’obres majors, ja que aquest és necessari quan es duen a terme un canvi en l’estructura.

Quan ens caldrà un projecte elèctric?

Per verificar si es necessita projecte elèctric signat per un enginyer s’ha de mirar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En diverses situacions, les activitats son locals de concurrència pública si es supera l’aforament de 49 persones i, com a conseqüència, es requereix fer projecte.

En altres casos també es obligatori en industries si es sobrepassen els 20kW o obrador mecànic, ja que són entesos com locals amb risc d’explosió.

També serà necessari projecte per zones d’estacionament que tenen ventilació mecànica o bé aparcaments que compten amb ventilació natural i tenen més de 5 places. Més informació.

Pot ser que ens demanin documentació addicional?

Es poden requerir més projectes per part de l’enginyeria en aquells casos en que les instal·lacions tèrmiques siguin majors a 70kW, o bé s’allotgi una instal·lació de gas que sobrepassi els 70kW de potència.

Quan és necessari memòria prèvia de bombers?

Fa falta un estudi previ de bombers i una acta posterior de control positiva per part d’una societat de control en aquelles situacions en que l’activitat es classifiqui en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en qüestions d’incendis en establiments, activitats, infraestructures i vivendes.

Hi ha inspecció d’Entitats d’Inspecció?

A gran nombre dels municipis la casa de la vila, quan rep la documentació, conclou depenent del seu criteri si va a fer una inspecció rutinària a l’establiment, o bé considera correcte la documentació rebuda. Com més escrits es fagi arribar i més fàcil de creure siguin, menys causes es donaran a l’Ajuntament per fer el control. Les Societats de Control es precisen principalment a la capital barcelonina i a ubicacions precises que volen aquest servei d’inspecció.

Com es podrà descriure l’activitat?

Des de Vallcorba Enginyers, ens encarreguem de consultar gratuïtament a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Moguda i et guiem en els passos que cal seguir.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca