elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Vallcorba Enginyers és despatx d’enginyeria focalitzat en obertures d’establiments que dona assistència a Vilassar De Mar.

El nostre propòsit és subministrar coneixements i formació perquè el consumidor pugui obrir el seu negoci amb la màxima tranquil·litat possible, tenint clar que les coses s’han fet correctament i que es compleix amb les lleis vigents.

Facilitem ajuda als clients perquè aconsegueixin la potestat d’activitat, el consentiment d’obres, la legalització d’instal·lacions corresponents, la direcció per les obres i també l’interiorisme. Gestionem la documentació pertinent al centre de la vila de Vilassar De Mar i establim comunicació amb el tècnic municipal expert per exhibir el projecte i mencionar els punts determinants i greus.

Sempre recomanem que abans d’arrendar l’establiment i firmar el contracte amb el propietari, contacteu amb els tècnics de Vallcorba Enginyers per elaborar un informe de l’estat real del local i així poder determinar la grandària de les obres. Hi ha locals que amb una simple ullada l’emprenedor no sap calcular el pressupost.

La nostra finalitat és proporcionar un servei tècnic complert al client perquè es pugui centrar en les coses que realment domina i no hagi de patir per res.

Llicència d'activitat Vilassar de Mar

Les activitats les podem classificar segons el seu impacte ambiental a l’àrea :

Prèviament al començament de la reforma, ens encarreguem de sol·licitar al centre de la vila de Vilassar De Mar un informe detallat de comptabilitat urbanística per certificar que l’activitat que el consumidor vol dur a terme compleixi amb la normativa urbanística i no puguin sorgir problemes de cara al futur.

El nostre despatx podem ajudar-vos a obrir:

 • Bar, Restaurant, Cafeteries, forns amb degustació
 • Oficines tancades al públic
 • Oficines obertes al públic
 • Coworking
 • Comerç alimentari com Supermercats, fruiteries, carnisseries, peixateries, etc.
 • Comerç no alimentari (botigues de roba, papereries, estancs, joieries, ferreteries, locutoris, floristeries, locutoris, reparació de mòbils)
 • Centres mèdics sense pernoctació. (clíniques d’estètica, clíniques dentals, …)
 • Laboratoris d’anàlisis i investigació
 • Tallers mecànics
 • Obradors i dark kitchens
 • Aparcaments públics o privats
 • Naus industrials
 • Magatzems logístics i magatzems de distribució
 • Hotels, hostals, Albergs
 • Industries de producció (ferro, fusta, maquinaria, etc.)
 • Concept stores amb una barreja d’activitats (botiga amb cafeteria, Peluqueria amb bar, etc…)
 • Serveis de rentat de roba

Per iniciar un negoci, no necessitarem únicament un projecte d’activitat, sinó que també podem necessitar un projecte d’obres i un projecte elèctric.

Preguntes freqüents sobre Llicència d’activitat i apertura a Vilassar De Mar

En quin moment es necessita un projecte d’obres menors?

Legalment farà falta un projecte d’obres quan hi ha transformacions en la distribució, en altres paraules, quan construïm noves parets, (siguin de ceràmica o pladur) i a més a més quan es construeixen rampes o suprimim graons. Més informació.

Quan ens caldrà un projecte d’obres majors?

Generalment en les activitats no s’acaba requerint un projecte d’obres majors, ja que aquest es requreix quan es produeix modificacions estructurals.

En quin moment es necessita un projecte elèctric?

Per verificar si fa falta projecte d’electricitat firmat per un professional s’ha de consultar la taula ITC-BT-04 de la llei elèctrica de baixa tensió.

En moltes ocasions, les activitats són considerades locals de concurrència pública si hi ha més de 49 individus i, per tant, ja es obligatori fer projecte.

Sovint també es d’obligat compliment en industries si es sobrepassen els 20kW o mecànics, ja que s’entenen com locals amb risc d’incendi.

També es necessita projecte per zones d’estacionament que compten amb ventilació mecànica o bé zones d’aparcament que disposen de ventilació natural i tenen més de 5 places. Més informació.

Pot ser que ens demanin més documents?

Es poden necessitar més projectes per part del despatx d’enginyeria quan les instal·lacions tèrmiques siguin majors a 70kW, o bé s’efectuï una instal·lació de gas superior als 70kW de potència.

Quan és necessari estudi previ de bombers?

Es requereix una memòria prèvia de bombers i un posterior document de control propicia per part d’una corporació de control sempre que l’activitat quedi establerta en l’Annex II de la Llei 3/2010 que s’encarrega de regular la llei de prevenció i seguretat en assumptes d’incendis en locals, activitats, infraestructures i vivendes.

Es fan inspeccions per part d’una Entitat de Control?

A gran nombre dels municipis el propi consistori, quan rep els documents, estableix en base al seu criteri si procedirà a fer un control rutinari al local, o bé considera legítims la documentació rebuda. Com més escrits es fagi arribar i més fàcil de creure siguin, menys raons es donaran a l’Ajuntament per dur a terme el control. Les Agrupacions de Control es precisen usualment a la capital catalana i a zones concretes que desitgen aquest servei.

Com es podrà catalogar l’activitat?

Des de la nostra empresa, consultem gratuïtament la consulta al consistori de Vilassar de Mar i t’expliquem els propers passos.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca