xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Què és una memòria tècnica de punt de recàrrega?

Una memòria tècnica de punt de recàrrega és un document que conté informació detallada sobre la instal·lació i operació d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. Inclou aspectes com requisits tècnics, infraestructura existent, disseny, normatives i seguretat, així com un pla de manteniment. El seu objectiu és garantir una instal·lació segura i eficient del punt de recàrrega.

Necessites una memòria tècnica de punt de recàrrega?

Contacta ara

punto de recarga

persona en punto de recarga

¿Es necessita alguna cosa més per legalitzar un punt de càrrega?

Amb l’objectiu de legalitzar un punt de càrrega, entre d’altres documents, necessitarem comptar amb un projecte elèctric per al punt de recàrrega de vehicles. 

Com obtenir una memòria tècnica de punt de recàrrega?

Per obtenir una memòria tècnica de punt de recàrrega, cal realitzar una avaluació del lloc, consultar experts i dissenyar la instal·lació. També és important complir amb les normatives locals i redactar el document que contingui detalls sobre el projecte, requisits tècnics, infraestructura existent, disseny, normatives i pla de manteniment. 
Un cop elaborada, la memòria tècnica ha de ser revisada i aprovada per les autoritats competents encarregades d’atorgar els permisos necessaris. El procés pot variar segons la ubicació i els requisits locals, per la qual cosa és recomanable buscar assessorament expert i seguir les pautes específiques de la zona.

Preguntes freqüents sobre memòria tècnica de punt de recàrrega

Per què és important comptar amb una memòria tècnica d’un punt de recàrrega?

És important fer una memòria tècnica d’un punt de recàrrega per aconseguir les subvencions que ofereix l’estat espanyol per a la seva instal·lació. Entre altres, es troba el pla Moves III.

Qui és responsable de fer la memòria tècnica d’un punt de recàrrega?

El responsable és el propietari, ja que una memòria tècnica no té responsabilitat, simplement és un document informatiu i descriptiu dels elements que es van a instal·lar en una ubicació determinada.

Com puc obtenir una llicència d’obres per plaques solars?

Amb l’objectiu d’obtenir la llicència d’obres és obligatòria la signatura d’un tècnic qualificat per a aquesta tasca i que tindrà la responsabilitat civil dels treballadors en coberta i serà el responsable de la seguretat i salut dels instal·ladors. Si necessites obtenir la llicència d’obres per plaques solars, a Vallcorba Enginyers tenim una àmplia experiència en l’obtenció d’aquest tipus de llicències. Ens encarregarem d’assessorar-te en tot el necessari i de resoldre tots els dubtes que tinguis.
Si estàs interessat i necessites ajuda, pots enviar-nos un correu a info@vallcorbaenginyers.com

 

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca