xavi@vallcorbaenginyers.com

+34 611 76 33 93

Què és el pla Moves III?

El Pla MOVES III és la tercera edició del programa d’incentius del govern espanyol per promoure la mobilitat sostenible, específicament l’adquisició de vehicles elèctrics i la instal·lació d’infraestructures de càrrega. Aquest programa busca fomentar la transició cap a vehicles més respectuosos amb el medi ambient i reduir les emissions de CO2 en el transport.
El Pla MOVES III compta amb un pressupost inicial de 400 milions d’euros, prorrogable fins als 800 milions. L’objectiu principal és impulsar la mobilitat elèctrica, generant beneficis econòmics i ocupació en tota la cadena de valor associada a aquest sector.

Aquest pla ofereix subvencions significatives tant per a la compra de vehicles elèctrics com per a la instal·lació de carregadors elèctrics. Es destaquen les millores en les ajudes a particulars, conductors amb mobilitat reduïda, habitants de municipis petits i conductors autònoms que utilitzen vehicles elèctrics, com a taxistes o conductors de VTC.

Vols beneficiar-te del pla Moves III?

Contacta ara

cotxes elèctrics estació

 

càrregador elèctric

 

Qui pot beneficiar-se del pla Moves III?

El Pla MOVES III està dissenyat per beneficiar a particulars i negocis interessats en adquirir o llogar vehicles elèctrics de bateria (BEV), vehicles elèctrics endollables (PHEV) o vehicles elèctrics d’autonomia estesa (EREV). A més, també inclou ajudes per a particulars i empreses que comprin i instal·lin carregadors de vehicles elèctrics públics o privats.
En términos más específicos, los beneficiarios incluyen:

  1. Particulars: Persones que desitgin comprar o llogar vehicles elèctrics.
  2. Conductors amb mobilitat reduïda: Persones amb necessitats específiques de mobilitat.
  3. Habitants de municipis petits: Residents en àrees amb menys població.
  4. Conductors autònoms: Això inclou taxistes i conductors de VTC que utilitzin vehicles elèctrics.

És important tenir en compte que el programa s’estén tant a la compra de vehicles elèctrics com a la instal·lació de carregadors, beneficiant a diferents segments de la població i contribuint a l’impuls de la mobilitat elèctrica en diversos contextos.

Preguntes freqüents sobre el Pla Moves III

Com poden beneficiar-se els propietaris de vehicles elèctrics i les empreses?

  1. Vehicles elèctrics (VE) per a particulars: En entregar un vehicle antic (amb més de set anys d’antiguitat), l’usuari pot rebre fins a 7000 euros. En cas de no entregar cap vehicle per al desballestament, l’import total serà de fins a 4500 euros.
  2. Furgonetes elèctriques per a particulars: En entregar un vehicle antic (amb més de set anys d’antiguitat), l’usuari pot rebre fins a 9000 euros. En cas de no entregar cap vehicle per al desballestament, l’import total serà de fins a 7000 euros.
  3. Motocicletes elèctriques per a particulars: En entregar un vehicle antic (amb més de set anys d’antiguitat), l’usuari pot rebre fins a 1300 euros. En cas de no entregar cap vehicle per al desballestament, l’import total serà de fins a 1100 euros.
  4. Vehicles elèctrics (VE) per a empreses: Les petites empreses poden rebre fins a 4000 euros (grans empreses fins a 3000 euros) per cada VE en entregar un vehicle antic (amb més de set anys d’antiguitat). En cas de no entregar cap vehicle per al desballestament, l’import total serà de fins a 2900 euros per a les petites empreses i fins a 2200 euros per a les grans empreses.

Com sol·licito les ajudes?

Per accedir a les subvencions del Pla MOVES III, és requisit que l’adquisició del cotxe elèctric es realitzi després del 9 d’abril de 2021. La tramitació d’aquestes subvencions es porta a terme mitjançant el concessionari, el qual aplicarà un descompte de 1.000 euros en la factura.
El cost restant del vehicle haurà de ser cobert pel comprador, mentre que la resta de les subvencions serà concedida per la teva Comunitat Autònoma en els següents 12 mesos.

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca