elena@vallcorbaenginyers.com

+34 611 81 37 22

Què és un projecte d’activitat?

És un projecte necessari i obligatori que ha de presentar a l’ajuntament per aconseguir la llicència d’obertura del seu negoci.

Mitjançant aquest projecte, el tècnic responsable, plasma tota la informació necessària perquè l’ajuntament i l’entitat de control puguin revisar que l’activitat que es pretén desenvolupar en aquesta ubicació és legal i compleix amb tots els requisits establerts.

Segons el reglament, el projecte d’activitat ho pot signar un tècnic competent, que tingui una responsabilitat civil vigent i tingui capacitat de signatura. Aquest pot ser un enginyer, un arquitecte o un aparellador.

Aquestes són les parts més significatives que ha de tenir el projecte:

  • Memòria tècnica descriptiva
  • Plànols d’emplaçament i situació
  • Plànols de planta i secció (accessibilitat, ventilació, contra incendis, maquinària)
  • Pressupost
  • Càlculs i esquemes en cas que es requereixi

Necessites un projecte d’activitat?

Contacta ara

Aquest projecte requereix que l’activitat que es pretén legalitzar està classificada en règim de comunicació d’obertura o llicència d’obertura. Per a activitats classificades com declaració responsable d’obertura, segons l’ajuntament es demana una documentació o un simple certificat.

proyecto de actividad Barcelona

Proyecto actividad Barcelona

Preguntes freqüents sobre el projecte d’activitat a Barcelona

Quin preu té aquest projecte?

El preu sol oscil·lar entre 750 i 2000 €. Sempre cal tenir en compte que el projecte no inclou una direcció d’obra.

Per què ho necessitaré?

Es necessitarà aquest projecte per primer saber quines actuacions cal realitzar en la vostra nau o local, mitjançant la seva realització es determinaran tots els punts que no compleixen i per tant que obres cal realitzar.

Quins són els aspectes bàsics que descriu el projecte d’activitat?

En el projecte es descriuen i justifiquen multitud de normatives relacionades amb el Codi tècnic de l’edificació, accessibilitat, contra incendis, instal·lacions, residus, emissions a l’atmosfera, emissions acústiques, vibracions, climatització, renovació d’aire, prevenció de riscos i seguretat, salubritat, banys i lavabos, sanitaris, etc.

Per què Vallcorba Enginyers / Arquitectes és el despatx adequat perquè et facin un projecte d’activitat?

L’empresa Vallcorba Enginyers / Arquitectes té més de 10 anys d’experiència en el sector, coneixem molta varietat d’usos i activitats, i tenim els nostres protocols interns i l’organització necessària per oferir un servei detallat i entenent les necessitats del client.

En el nostre projecte d’activitat, sempre lliurem un resum executiu que en diem pla d’actuació. S’hi descriuen totes les actuacions a realitzar i la documentació que es requereix.

Barcelona proyecto de actividad

Comments are closed.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca