Combinar usos sempre té la seva complexitat, i el projecte de la ludoteca de Casp ho era ja que combina els programes de centre de custodia i de jocs infantils. El local, de 600 m2 distribuïts en dos plantes, conservava existències peculiars: pilars de forja, sostre format de bigues metàl·liques i revoltons ceràmics i una gran quantitat de lluernes.
Donada la magnitud del local, suposava que segons quina decisió de projecte es prenia faria augmentar el pressupost d’obra considerablement; per aquesta raó es va decidir actuar amb el mínim per aconseguir el màxim. Així per exemple, l’obertura d’una lluerna o finestra tapiada i l’enderrocament d’una paret puntual, destapen que anteriorment hi havia un projecte elaborat. La resta del projecte, segons premissa, era la de generar dinamisme a través del canvi de material i color, aconseguint espais multifuncionals que permeten alternar jocs, converses i celebracions.
La legalització de l’activitat va ser en règim de comunicació i mitjançant la supervisió integral d’un EAC (Entitat Ambiental de Control) i inspecció final. Es van reestructurar i legalitzar correctamenet les instalacions de climatització i renovació d’aire i l’instalació elèctrica va ser correctament supervisada.